Star Wars Galaxies İle Ultima Online’ı Birleştirince: The Repopulation

Sandbox DVO severler buna bayılacak.

Aslında adını ilk kez duymuyoruz The Repopulation’un. Daha önce, bir kere daha Kickstarter’da karşımıza çıkmışlar ve alınlarının akıyla başarıya ulaşmışlardı zaten.

Uzun zamandır etrafta dolanan, alfa seviyesinden önceki görüntülerle kendisine oyuncuları çeken, uçuk bir bilimkurgu sandbox DVO projesi kendisi. Dinamik bir dünyada geçen, oyun tarzınızı istediğiniz gibi belirleyebildiğiniz bu çılgın oyuna dair bilgilerimiz, ne yazık ki hep yuvarlak cümlelerden oluşuyordu.

İsterseniz elinize silahı kapıp içerikten faydalanabileceğiniz, isterseniz bir lazer bile atmadan kendinize dünyada yer bulabileceğiniz bir oyun The Repopulation. Öyle ki, aynı SWG’de olduğu gibi eğlence sektöründe müzisyen ya da dansçı olarak, politikacı olarak, ya da mimar olarak oyunda bir yerlere gelmek mümkün. Aynı zamanda Ultima Online’ın adıyla birlikte anılan acımasız PvP yapısı, kahraman ya da katil olma seçenekleri de The Repopulation’un parçaları arasında.

Bütün bu önemli noktalar, zaten sandbox esaslarına meyleden oyunların ortak özellikleri zaten .The Repopulation’da önemli olan, bunun gerçekleştirilmiş olması. Oyun yeni nesil ötesi grafiklere sahip değil, uçsuz bucaksız alanlarda gerçek ötesi boss dövüşleri göstermiyor. Daha alfada. Ama söz verdiklerinin temellerini atmış bir şekilde karşımızda.

Aşağıda, Kickstarter ve Steam Greenlight sayfalarını destekledikleri videoları var. Eğer siz de bu projenin bir parçası olmak isterseniz, fena bir teklif yok masada. Değerlendirmenizi öneririm. Kickstarter sayfası için buraya, Steam Greenlight sayfası için de buraya bakabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum