The Rise Of Skywalker'ın Sızdırılan Senaryosu John Boyega'nın Hatasıymış!

Eyvah eyvah

Yeni Star Wars üçlemesinin son filmi The Rise of Skywalker, 20 Aralık'ta vizyona girecek. Filmle ilgili beklentiler oldukça yüksek, hem oyuncular hem de yönetmen J.J. Abrams bizleri muhteşem bir finalin beklediği konusunda epey iddialılar. Ancak son dönemde yaşanan gelişmeler filmin senaryosunun sızdırıldığını ve sürpriz bozan tehlikesinin internette dolaştığını ortaya çıkarmıştı.

Son olarak yönetmen J.J. Abrams bir oyuncunun senaryoyu yatağının altında unutması sonucu, böyle bir durum yaşandığını belirtmiş ancak oyuncuyu açıklamamıştı. İşte o kilit oyuncu belli oldu. Disney üçlemesinde Finn karakterini canlandıran John Boyega, senaryonun sızdırılmasına sebep olan oyuncuymuş.

Good Morning America'ya konuşan Boyega, "Benim niyetim senaryoyu ertesi sabaha kadar yatağımın altında bırakıp, sabah senaryoyu alıp gitmekti. Ancak bizim çocuklar bize geldi ve parti yapmaya başladık. Senaryoyu orada unutmuşum. Aradan birkaç hafta geçti, bir temizlikçi geldi, senaryoyu buldu ve eBay'e 65 pound civarında bir parayla satışa koydu. Bunu yapan kişi senaryonun gerçek değerini bilmiyordu. Durum korkunçtu, tüm resmi yerlerden çağrılar alıyordum. Hatta Mickey Mouse bile beni arayıp 'Ne yaptın sen?!' dedi." şeklinde konuşmuş.

John Boyega işin sonunda durumu biraz şakayla karışık toparlamaya çalışmış ama yaptığı sorumsuzluk cidden çok büyük bir seviyede, özellikle böyle büyük bir markanın final filminin senaryosunun sızdırılması çok büyük bir skandal. Neyse ki bu filmin ardından Disney yeni bir Star Wars dönemine girecek ve eski oyuncuları kullanmayacak, yoksa bu durum bir ara filmde olsa Boyega kendini bir anda Star Wars'ın dışında bulabilirdi. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum