The Rise of Skywalker'ın Sızdırılan Yeni Posteri, Kylo Ren'in Yükselişini İşaret Ediyor

Hain evlat...

Star Wars Evreni içerisinde çok büyük bir sona doğru yaklaşıyoruz. Hoş Disney'in yaptığı yeni üçleme hayranları ne kadar mutlu etti tartışmalı ama Skywalker Efsanesi önümüzdeki ay sona eriyor. Disney'in yeni dönem üçlemesinde şu ana kadar bildiğimiz kadarıyla 2 Skywalker yaşıyor, Leia ve oğlu Ben Solo yani Kylo Ren. Muhtemelen The Rise of Skywalker ile birlikte bu iki karakterden en az biri ölecek (Leia için bu olasılık çok daha yüksek) sonrasında da evrende yeni bir dönem başlayacak.

The Rise of Skywalker filminden yeni bir poster sızdırıldı. Karanlık tarafın hakim olduğu posterde Kylo Ren'i kendine has ışın kılıcı ve tamir edilmiş maskesiyle görüyoruz. The Last Jedi filminde maskesini kıran Kylo, yeni filmde onarılmış maskesiyle karşımızda olacak. Artık First Order'ın Supreme Leader'i de olan Ben Solo, filmin kesinlikle anahtar ismi.

Bence dokuzuncu filmde Rey'den ziyade Kylo'nun yaptıkları veya yapmadıkları kaderi belirleyecek. İşin ucunda Star Wars olunca filmle ilgili heyecanlanmamak pek kolay olmuyor, artık 20 Aralık'ta hem Skywalker sülalesinin de Star Wars Evreni'nin kaderini öğrenmeyi bekleyeceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum