The Rock Yeni Bir Oyunu Daha Beyaz Perdeye Getiriyor

The Rock Saves The Universe, Again!

Oyun filmleri ve film oyunları arasında başarısız olmaya söz verilmiş bir anlaşma var gibi geliyor bana. Çünkü çok ekstrem birkaç örnek dışında iki türde de başarılı iş sayısı çok az. Yine de halen, ısrarla oyunlar film, filmler de oyun olarak şanslarını deniyorlar. Bu konunun tecrübeli isimlerinden Dwayne "The Rock" Johnson da bir oyun filminde daha şansını deneyecek. The Rock, Men's Journal'e yaptığı açıklamada yeni bir projede yer aldığını duyurdu.

Madden oyunlarının büyük bir hayranı olduğunu söyleyen Rock, "Gelmiş geçmiş en büyük, en havalı oyunlardan birini ekrana taşıyacağız. Yıllarca oynadığım bir oyun. Tabii ki daha fazla detay veremem ama tüm dünyadaki hayranlara böyle bir iş sunacağımız için çok heyecanlıyım. Oyuncu arkadaşlar için doğru şeyi yaptığımızdan emin olacağız ama amacımız sadece harika bir film çekmek." diyerek ilk ipucunu verdi. Rock'ın bahsettiği bu "en büyük, en havalı" oyun hakkında ise en ufak fikrim yok. 

Ancak gerçekten büyük bir oyun markası olan Super Mario, Chriss Pratt'in sesiyle animasyon film olarak vizyona girecek. Muhtemelen The Rock'ın başrolünde olacağı bu film çok büyük olasılıkla bir aksiyon filmi olacak. Umarım bir şekilde, The Rock'ı Max Payne olarak görmeyiz, şimdi bu haberi yazarken bile tedirgin oldum...
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum