The Walking Dead, Tarihinin En Düşük Rating Seviyesine İndi

Nasıl olsa sonu gelmeyecek mi? Her güzel şey gibi bitmeyecek mi?

The Walking Dead dizisi için işler hiç de iyi gitmiyor. 9. Sezon başlangıcı her ne kadar ümit verici olsa da, sezondan yeni bölümler geldikçe reyting seviyeleri düşmeye devam ediyor. Her ne kadar dizinin yapımcılarından Greg Nicotero, sene başında yeni sezondan umutlu olduğunu söylese de, gidişat hiç iyi değil.

Dokuzuncu sezonun, yedinci bölümü geçtiğimiz pazar günü yayınlandı. Dizi 4.79 milyon total izleyiciye ulaşan dizinin reytingi de 1.8'e düştü. Bu da dizi tarihinin en düşük sayısına tekabul ediyor. Önceki en düşük rekor yine dokuzuncu sezondan ikinci bölüme aitti, o bölümün reytingi 2.0 ile dönemin en düşüğü konumundaydı. Yine aynı sezonunun 6. bölümü de 2.0 ile düşüşün başlangıcını göstermişti. Sezonun en başarılı bölümü ise 5. bölüm. 8 milyon izleyiciye ulaşan bölüm 3.2 reyting puanı yakaladı.

Walking Dead gidişatı, yapımcılara pek karamsarlık aşılıyor gibi durmuyor. Zira en son gelen haberler üç filmlik bir serinin geleceğini duyurmuştu. Belki bu filmlerin ardından seri yeniden bir ayağa kalkma hamlesi yapabilir. Fakat filmlerin de kötü çıkması durumunda The Walking Dead markasını çöküşe kadar izleyen karanlık bir yol bekliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum