The Witcher 3 HD Reworked Project, Nihayet Tamamlandı

12.0 Ultimate versiyonu yayında

Mod yapımcısı Halk Hogan PL'nin 5 yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığı ve adım adım sona geldiği efsane proje The Witcher 3 HD Reworked Project, sonunda 12.0 Ultimate versiyonuyla birlikte tamamlandı. CDPR'ın tarzını koruyan, ancak dokularda yaptığı değişimlerle oyunun grafiklerini bir başka seviyeye taşıyan modun videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Aslında 12.0 Ultimate versiyonunu heyecanla bekleyen çok fazla kişi vardı ve bunlardan birisi de bendim. Hatta oyunu tekrar oynamak için de bu modun yayınlanmasını bekliyordum diyebilirim. Ama bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda bir sürpriz açıklama da CDPR'dan geldi ve The Witcher 3 Wild Hunt'ın teknik ve görsel olarak geliştirilmiş yeni versiyonunun hem yeni nesil konsollar, hem PC için çıkacağını öğrendik. Üstelik oyuna sahip olan oyuncular bu güncellemeye ücretsiz kavuşacaklardı.

Bu yeni versiyonun görsel açıdan ne tür değişiklikler içereğini bilmek şu aşamada zor, ancak bu durum The Witcher 3 HD Reworked Project açısından çok da iyi bir haber olmadı. Bu kadar özenli hazırlanmış bir çalışma umarım çok da boşa gitmez.

The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate'in dosya büyüklüğü 9.3 GB ve kendisini Nexus'tan indirebilirsiniz.

 

YORUMLAR
ocelot1789
22 Eylül 2020 13:23

Witcher'ın acayip modlama sorunu var. GoG ve Steam ile alakalı mıdır nedir ama çoğu modu yüklemek eziyet resmen. Çoğu hata veriyor. Birebir aynı şeyi yapıp 2 PCde farklı hatalar alabiliyorsunuz. Keşke firma modcuları düşünse zaten satacağını sattı.

Parolamı Unuttum