thesurvivor2299.com Macerası Acı Sonla Bitti

Olsun, süreci heyecan doluydu be.

İlk gördüğümüzde thesurvivor2299.com sitesini, biz de oldukça heyecanlanmıştık. Elden geldiğince araştırmış, sunulan ipuçlarını birleştirmiş ve kendimizce bir kanıya varmıştık. Fallout'un yeni oyununa dair detaylar geliyordu.

Ama o kanıya vardığımız haberde de yazdığım bir cümle vardı:

"Tabii her şey heyecanlı bir hayranın internetle dalga geçmesi de olabilir ama bu kadar fazla taraftan deliller üst üste yığılınca, inkâr etmek de zor."

Biz de bu ihtimâli hep göz önünde tuttuk. İyi de yapmışız, yoksa çok karalar bağlardık.

Evet, thesurvivor2299.com sitesi sahte çıktı. Heyecanlı bir insanın (ya da grubun) internetteki insanlarla dalga geçmesi olduğunu öğrenmiş olduk. Gerçi, sayaç bitmeden bunun ortaya çıkmasında Bethesda'nın yaptığı açıklamanın da etkisi büyük bence. Sonuçta bu noktadan sonra daha fazla sürdürmenin ne anlamı var?

Sitede kendince bir açıklama yazmış bu şakanın sahibi. "Bethesda'dan nefret etmeyin, benden nefret edin" diye. Deliren bazı kullanıcılar o IP'nin izini sürüp, bir şekilde yapanı bulabilir gerçi. Konuya dair gelişmeleri heyecanla bekliyorum. Buna dair bir GIF de sitede bulunuyor ek olarak.

Bir de müzik var, o da hayalkırıklığı yaşayan insanların hislerine derman olur nitelikte.

Ama sakin olmak lazım. Her ne kadar oldukça başarılı şekilde etkisine almış olsa da bizi, ortada ölen ya da yaralanan yok. Ekonomik zarar gören yok, hayatı sekteye uğrayan yok. Arkadaşı tebrik etmeli ve yolumuza devam etmeliyiz bence.

Bir not daha, biz artık işler büyük bir oyun firmasının ıncık cıncık uğraşamayacağı noktada detaylanmaya başladığında haberleri kestik ama özellikle Türkiye'de FRPNET sitesi, müthiş açıklamalar yappmaya ve her türlü ipucunu okuyucular için detaylandırmaya devam etti. Kendilerini de buradan tebrik ediyorum. Çünkü gerçekten, ülke içinde konuyla ilgilendiğiniz takdirde onların açıklamaları kara bulutları dağıtır kalitedeydi.

Hâlâ sakinleşemediyseniz, bu geceki VGX'e kadar biraz gezin dolaşın en iyisi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum