Thor: Love And Thunder, Harry Potter Yüzünden Gorr'u Yeniden Tasarlamış

Her burunsuz karakter Voldemort değildir!

DC'nin lokomotif karakteri Batman/Bruce Wayne'i canlandırdıktan sonra sektörün öbür yakasına Marvel'a geçen Christian Bale bu kez kötü adam olmaya hazırlanıyor. Taika Waititi'nin yönetmenliğini yapacağı Thor: Love and Thunder filminde Gorr the God Butcher'ı canlandıracak olan Bale'in karakteri ilginç bir sebepten dolayı değişikliğe gitmiş. 

IGN'e konuşan yönetmen Taika Waititi, "Gorr'un çizgi romanlardaki suratı ne yazık ki Voldemort'u andırıyordu. Yani ben de düşündüm ki insanlar otomatik olarak arada bir bağ kuracaktır. Biz de çizgi romandaki ton ve elementleri koruyarak oradaki tasarımdan uzaklaşma kararı aldık. Onun bir kılıcı da vardı. Ancak asıl önemli olan Gorr'un hikayesi, bu bizim için en önemli şeydi." diyerek duruma açıklık getirdi. Gerçekten Harry Potter hayranları eğer çizgi romanlardaki gibi bir Gorr görseydik bolca Voldemort mizahı üretirdi. Hoş şu anki haliyle bile arada bir benzerlik kurulması epey olası. 

Çizgi romanlarda ilk kez 2012 yılında Jason Aaron'un yazdığı ve Esad Ribic'in çizimlerini yaptığı Thor: God of Thunder serisinin ikinci sayısında Gorr'u görmüştük. Belki kendisi henüz 10 yıllık taze bir karakter ama özellikle geçmiş hikayesiyle birlikte Thor ve tüm MCU tanrılarına korku dolu anlar yaşatabilecek bir isim. Tanrı Kasabıyla bezenmiş Thor: Love and Thunder filmi 8 Temmuz günü vizyona giriyor. 


 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum