Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh, Önümüzdeki Yıl Geliyor

Sonunda kendisini gösterdi

İki yıl kadar önce Moulinsart ile Microids’in bir Tintin (ya da bizdeki adıyla Tenten) oyunu yapmak üzere iş birliğine gittiklerini sizlerle paylaşmıştık; lakin o günden bugüne bahsedilen oyundan yeni bir haber alamadık. Neyse ki bu sessizlik sürecinin sonuna gelmiş bulunuyoruz; oyunun adı sanı belli oldu, önümüzdeki yıl geleceği de ilan edildi:

Oyunumuz adını, Adventures of Tintin serisinin dördüncü cildinden alıyor. Tintin ve sevimli köpeği Snowy (diğer adı Milou idi ama niyeyse Türkçeye Fındık ve Boncuk şeklinde çevrilmişti:)) uluslararası bir uyuşturucu kaçakçılığı vakasını çözmek üzere bir maceraya atılıyorlar. Firavun Kih-Oskh’un mezarını bulmak üzere başlayan yolculuk bizi Mısır’dan Arabistan ve Hindistan’a götürecek, sonunda da bu uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı ağını açığa çıkarıp vakayı çözmeye çalışacağız.

Microids ve geliştirici Pendulo Studios, ortaya oyuncuların beklentilerini karşılayacak bir uyarlama koymak istediklerini söylüyorlar. Umarım önümüzdeki yıl bu sözlerin gerçeğe dönüştüğünü görürüz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum