Titanfall Terk Edilmedi Fakat...

Üzerinde çalışan geliştiriciler sorunlara yetişemiyor!

Son günlerde Apex Legends, Respawn ve Titanfall oyuncuları arasında oldukça ilginç bir çekişme var. Titanfall oyuncuları, uzun süredir hileler ve DDoS saldırıları ile uğraşmaktan bıkıp Apex Legends sunucularına saldırmıştı. Mesajını bir şekilde ileten ekip, Respawn'dan sert bir tepki almıştı.

Bir açıklama yapmak zorunda hisseden Respawn, Topluluk Yöneticisi Jason Garza'nın ağzından önemli duyurular yaptı. YouTube kanalında Titanfall'un güncel durumundan bahseden Garza, ortalığın gerçekten çok karışık olduğunu doğruladı. Yönetici detaya girmeden saldırıların bir şekilde durdurulmaya çalıştığını paylaştı. Hatta geride kalan geliştiriciler, artık bu saldırılara yetişemeyecek hale gelmiş.

Evet, Respawn'ın ekibinin büyük bir kısmını Apex Legends'a kaydırması oldukça normal bir hareket. Fakat Garza, ifadelerinde "bir iki kişi" kelimesini kullanarak hepimizi şaşırtmış durumda. Yöneticinin söylediklerine bakılırsa neredeyse tüm ekip Apex'e kaydırılmış. Bu söylemlerin ardından oyunculardan özür dileyen yönetici, Titanfall'un eski haline dönmesi için biraz daha süreye ihtiyaçları olduğunu belirtti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum