Tom Holland'ın Gelecek Planlarında Spider-Man Yer Almıyor

Yaş 30 Peter'ın tamamı mı?

Spider-Man: No Way Home pandemi döneminde gişe rekorlarını paramparça ederek hem MCU'nun gücünü gösterdi hem de salonlara umut ışığı yaktı. Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü solo Spidey filminden sonra mahallemizin sevimli komşusunun beyaz perde akıbeti de bir belirsizliğe girdi. Sony ve Disney arasında yapılan anlaşma muhtemelen bu gişe rekorlarından sonra uzun bir birlikteliğe dönüşecektir ama MCU'nun içereceği Spider-Man, Tom Holland mı olacak? Orası biraz muamma. Başarılı aktör son röportajında kariyer planlarını ve Spider-Man geleceğine ışık tuttu.

"Basit bir şekilde demek istediğim şey şu; eğer otuz yaşına geldiğimde halen Spider-Man'i canlandırıyorsam ve bayrağı Miles Morales ya da Spider-Woman'a ya da daha fazla çeşitlilik içeren birisine bırakmadıysam, bir yerlerde yanlış yapmışım demektir. Öyle ki bu canlandırdığım karakterin görevlerine de aykırı davranmak olur."

Çeşitlilik içeren birisine Spider-Man bayrağını devretmek çizgi romanlarda başlayan alevli bir tartışmaydı. Benim de dahil olduğum çok sayıda Spidey hayranı Peter Parker ile büyük bir bağ kurduğu için diğer Spidey karakterlerine pek ılıman bakamıyor. Tabii Miles'ın bu yargıları kırmak anlamında büyük katkıları da oldu. Ancak neden Peter ve Miles aynı anda olmasın? Yeni Spider-Man oyununda ne güzel iki karakteri de oynayacağız, benzer bir durumu MCU ve Sony düşünse bile Tom Holland düşünmüyor gibi gözüküyor. 

Henüz 25 yaşında olan Tom Holland için önünde 30 yaşından önce en az bir Spider-Man rolü için daha zaman var, belki No Way Home'dan sonra bu kadar multiverse olayları devreye girmişken bir sonraki filmde bayrağı başka bir Peter Parker'a bırakır? Andrew Garfield'ın geri dönüşü için seslerin yükselmeye başladığını da hatırlatmak isterim. Spidey'nin sinematik geleceğinde bizleri bolca sansasyon bekliyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum