Torment: Tides Of Numenera Ertelendi

İşkence etmeye geliyoruz derken haklıymışlar

Tides Of Numenera… Planescape: Torment gibi bir efsanenin devamı. Yıllarca beklediğimiz oyun. Her haberine iştahla saldırdığımız yapım. Yolunu dört gözle beklediğimiz RYO. Ve o… ertelendi! Hayııır! (Evet…)

inXile Entertainment dün yaptığı bir açıklamayla oyunun çıkış tarihini 2016’ya kaydırdıklarını bildirdi. Sebep olaraksa “istedikleri kalite standardını yakalayabilmek için ekstra süreye ihtiyaç duyduklarını” belirttiler.

Proje lideri Chris Keenan bölümlerin sanat tasarımlarını büyük ölçüde tamamladıklarını ve genel oyun sisteminde, oyuncu arayüzünde ve bölüm tasarımlarında kayda değer gelişmeler kaydettiklerini belirterek oyunun son aşamasını aceleye getirmek istemediklerini, bu nedenle çıkış tarihini 2016’ya kaydırdıklarını açıkladı.

Evet, biliyorum. Şimdi ismi lazım değil baş harfi Arkhenon olan arkadaşlar erteleme haberlerine sıcak bakmamız gerek, sonuçta kaliteli bir işin ortaya çıkması daha önemli diyecek. Ve evet, yine biliyorum ki haklı. Zaten ben de aynı şekilde düşünüyorum. Aceleye getirilip yarım çıkan, hatalarla dolu oyunlardansa geç çıkan ama sağlam çıkan oyunları tercih ederim elbette. AMA BU YİNE DE ÜZÜLMEDİĞİM ANLAMINA GELMEZ!

Öhöm…

Şaka bir yana Witcher 3, Pillars Of Eternityve Fallout 4 gibi oyunlarla aynı yıl çıkmaması hem onlar hem de bizim için iyi oldu aslında. En azından Pillars Of Eternity’nin aksine hak ettiği ilgiyi ve zamanı kendisine verebileceğiz… diye umuyorum.

Bu adam bu oyun için niye bu kadar yaygara yapıyor diye merak eden arkadaşları da şuradaki ilk bakışımıza davet ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum