TP-Link, CES 2021’de Yeni Wi-Fi 6E Ürünlerini Tanıtıyor

Çarpıcı bağlantı hızı

TP-Link, bu yıl dijital ortamda yapılan CES Fuarı’nda Wi-Fi 6E teknolojili çözümlerini tanıtıyor. 11 Ocak'ta başlayıp 14 Ocak'ta sona erecek olan fuara TP-Link de dijital ortamdaki standıyla katılıyor ve TP-Link standında ağırlıklı olarak Wi-Fi 6E teknolojili ürünler yer alıyor.

TP-Link’in CES sanal standında en yeni ve çarpıcı bağlantı hızlarına sahip WiFi 6E serisi de görülebiliyor. Bu ürünler arasında Deco X96, akıllı hub’a sahip Deco X76 Plus Mesh modellerinin yanı sıra Archer AX96 ve 10GB bağlantı noktasına sahip olan Archer AX206 yönlendiriciler de yer alıyor.

10G çoklu Gigabit beş adet girişi olan yeni ağ anahtarı (switch) TL-SX105 de standda dikkat çeken ürünlerden biri. Hem ev hem işyerleri için uygun olan bu ağ anahtarı, fansız bir tasarıma sahip.

TP-Link’in CES standında 5G teknolojisi de görülebiliyor. 5G ile WiFi 6 teknolojisini bir araya getiren bir ağ geçidi (gateway) çözümü olan Deco X80-5G, indirme hızlarını 5,0 Gbps’ye kadar artırıyor ve 4G’ye oranla 33 kat daha hızlı.

TP-Link'in sanal CES 2021 standını siz de şu adresten ziyaret edebilir ve ürünler hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum