Trackmania Turbo'dan İlginç Bir Deneme: Co-op Yarış

"Olm mahvettin oyunu!"

 

Geçtiğimiz E3'te duyurulan ve pist yaratma modlarının çeşitliliği ile dikkat çeken Trackmania Turbo bu kez enteresan bir özellikle karşımıza çıkıyor.

Bugün yayınlanan video ile oyunun hemen hemen bütün modları uzun uzun anlatıldı. İlgi çekici olan Co-Op moduna göre ise iki kişi aynı anda tek bir arabayı kontrol edecek. Videoyu izleyene dek kafamda soru işaretleri olsa da oynayan iki arkadaşın ne kadar eğlendiğini görünce akılda pek de şüphe kalmıyor.

Yapımcılar klasik birinde gaz/fren, diğerinde yön tuşları olması gibi bir formüle gitmemişler. Arabanın tam o anda sağa gitmesi için iki oyuncunun da aynı anda sağa basması gerekiyor; aksi taktirde araba tepki vermiyor. Keza bu durum gaz ve fren içinde geçerli. Tam bir kordinasyon içinde oynamak gerekiyor anlayacağınız...


Oldukça güzel görünen grafikleri, 200'e yakın pist ve bir o kadar aracın yer alacağı içeriği, pist yaratma modu ve online seçenekleriyle gayet dolu dolu gelen Trackmania Turbo'nun, Kasım ayı içerisinde PS4, Xbox One ve PC'ye gelmesi bekleniyor.

Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum