Trafik Işıklarında Pong Oynamak!

Artık "Kol Bozuk" Yerine, "Işık Bozuk" Diyeceğiz

Türkiye'de karşıdan karşıya geçmek için trafik ışıklarının altında duran "Karşıya Geçmek için Basınız" düğmesine, bir başka ülkeden oldukça farklı bir yorum gelmiş.

Olur da Almanya'nın Berlin şehrinde bir gün gezecek olursanız gözünüze takılması muhtemel bu olay, trafik ışıklarında beklemekten sıkılan bizim gibi bir toplum için çok güzel bir çözüm. Işıkların altına sıradan bir karşıya geçme butonu koymak yerine işi biraz daha öteye götüren Berlin şehri, ışıkların orada bekleyen insanlara Pong oynama şansı sunuyor. Karşınızda bekleyen diğer yaya ile birlikte aşağıda göreceğiniz fotoğraftaki gibi Pong oynama imkanına sahipsiniz. Siz hamlenizi kendi tarafınızdan yapıyorsunuz karşınızdaki yaya da hamlenize kendi tarafından cevap veriyor.

9Gag'de gözümüze çarpan bu olay için ilk etapta, "Ne kadar da güzel, keşke bizde de olsa" diye düşünürken aklıma bir anda olası haber başlıkları takıldı: "Pong, 3 Can Aldı", "Pong Yüzünden Çıkan Kavgada Aileler Birbirine Girdi", "Pong Oynamak için Sürekli Karşıya Geçen Çocuklar Trafiği Karıştırdı", "Trafikte Pong Kavgası!"

Sanırım biraz abartıyorum, o kadar da olmaz herhalde.

Yoksa olur mu?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum