Turk Klan'dan Battlefield 4 Organizasyonu

Obliteration Gecesi'ni kaçırmayın!

Türkiye'nin en köklü ve başarılı Battlefield klanlarından olan Turk Clan oyuncuları bugün itibari ile periyodik olmasını amaçladıkları bir BF4 organizasyonuna başlıyorlar. Ülkemizde klan bazında çok fazla ilgi görmeyen savaş taktik oyunu Battlefield için bu tip organizasyonları görmek bizi mutlu ediyor. Obliteration Gecesi ismini verdikleri oyun organizasyonun katılım şartlarını, diğer bilgilerini ve forum linkini aşağıda bulabilirsiniz, 

Forum Linki

"Artık belirli aralıklarla düzenli olarak yapmayi planladiğimiz Organizayonlara başlama zamani geldi. Buradaki amacımız Türk oyuncularin bir araya gelerek gerçek anlamda tanışma ve oynama firsatini sağlamaktir. Belkide bu sayede şimdiye kadar yalnız takılmayi tercih eden yada halihazirdaki oluşumlardan herhangi birine henüz dahil olmamış arkadaşlarımız içinde belkide bir ortam oluşturmuş oluruz.

İlk organizasyonumuzla ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir. Katılmak isteyen oyuncular 4 er kişilik ekiplerle kayıt yaptırabilir. Ekipler illaki bir klan adi altında olmak zorunda değil, arkadaşınızı toplayın gelin yada burada verilecek ilanlara cevap verip kendi ekibinizi kurabilirsiniz. Eğer cağırabileceğiniz kimse yoksa bile bos kalan takimda yer oldugunda oyuna girebilirsiniz.

Kayit yapan ve organizasyona dahil olacak arkadaşlarin aşağıdaki Teamspeak adresinde bulunmalari gerekmektedir.

Organizasyon tarihi : 13.12.2013
Organizasyon saati : 20:30

Mod : Obliteration
Map : Siege of Shangai , Hainan Resort
Max. Oyuncu sayisi : 40
Server : TURK CLAN serverlari (şifreli olacaktir, şifreler organizasyon saatinde verilecektir)
TeasmSpeak 3 adresi : 217.118.24.101

*** Organizasyon canlı olarak Twitch üzerinden yayınlanacaktir.

Takımlar :
Hain Tosbalar
Çapkın Horozlar


Katılımcı olmak isteyen arkadaşlar/ekipler aşağıdaki formatta gerekli bilgileri doldurarak konu altına cevap atabilirler

Katılımcı sayisi :
Nick / Battlelog ID :
Varsa ekibinizin adı/tagi :
Dahil olmak istediğiniz takım (Hain Tosbalar / Çapkın Horozlar )


Not : Takımlarin dengeli olması adina gerektiğinde ekipler farklı takımlara atanabilir, güncel takımla organizasyon saatinden önce yayımlanacaktır.

Oyunda gorusmek üzere."

YORUMLAR
Parolamı Unuttum