Türk Yapımı Korku/Drama Oyunu “Morphine” Çıktı

Üzücü hikaye mutlu sona ulaştı

Geçtiğimiz mart ayında duyurulan ve Kerim Kumbasar adlı bağımsız bir yapımcı tarafından geliştirilen korku/drama oyunu Morphine bugün itibariyle çıkışını yaparak oyunseverlerle buluştu.

Birinci şahıs kamerasından oynanan oyunda hayatı boyunca başkaları tarafından dışlanan, içine kapanık ve kendi hayal dünyasında yaşayan 18 yaşındaki bir lise öğrencisini yönetiyoruz. Bir yandan bu sorunlu gencin okulda yaşadığı sorunlara tanıklık ederken diğer yandan da geçmişinde yatan bazı olayları tekrar yaşıyoruz.

Korku öğelerinin yanı sıra senaryo bazlı pskolojik drama etmenlerini de barındıran oyun bizi sadece germeyi değil, aynı zamanda yönettiğimiz karakterle empati kurmamızı sağlamayı da amaçlıyor.

Türkçe dil desteği de bulunan Morphine şu an Steam üzerinden 9,75 TL’ye, Playstore üzerindense 6 TL’ye (yine Steam üzerinden aktif ediyorsunuz, o yüzden buradan almak daha mantıklı) satın alınabiliyor.

Kerim Kumbasar’a yapımcılık hayatında başarılar diliyor, darısı daha nice Türk yapımı oyunlara diyor ve sizleri Morphine’in videolarıyla baş başa bırakıyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum