Twitch İzleyicileri Hep Birlikte Dark Souls Oynarsa

Önce bir normal oynasaydınız

Oyun sektörü gitgide ilginçleşmeye devam ediyor.

YouTube’da iyice yaygınlaşan oyun videolarından sonra Twitch’in devreye girmesiyle canlı yayın kısmı da yaygınlaşmaya başlamıştı. Bu yaygınlığın sonucundaki doruk noktalarından biri geçtiğimiz günlerde hayata merhaba dedi.

TwitchPlaysDark kanalında önemli bir soru soruluyor: Twitch izleyicileri Dark Souls oynayabilir mi? Dark Souls’un zor olmasını bir kenara bıraksak bile 2000 kişiyle aynı oyunu oynamaya çalışmak kolay olmasa gerek, özellikle de kontrolcünüz harflerden ibaretse.

Acayip bir konsepte sahip olan bu kanalda izleyiciler yorumlarıyla ana karakteri kontrol ediyor. Tabii işin içine kalabalık topluluk ve troll girdiğinde daha da çıkmaz bir yola sapıldı. Örnek olarak oyunun başındaki tek kayda değer silahı troller duvara vura vura kırmayı başardı. Oyundan çıkıp farklı bir karaktere geçmeyi başaran izleyiciler de oldu.

Tüm bunların önüne geçmek için menüyü banlama ve önceki komutu iptal etme gibi seçenekler getirildi. Yine de dört gün geçmesine rağmen ilk boss kesilebilmiş değil. Twitch’in Dark Souls ile imtihanı bakalım daha ne kadar devam edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum