Twitch Prime'ın Ücretsiz Nisan Oyunları Belli Oldu

30 Nisan'a kadar süreniz var

Twitch, Prime üyelerinin Nisan ayında ücretsiz olarak sahip olacakları oyunları duyurdu. Buna göre Twitch Prime üyeleri 30 Nisan'a kadar beş oyunu indirebilecek ve bu oyunlara kalıcı olarak sahip olabilecekler. Prime üyelerine sunulan bu ücretsiz oyunlar 30 Nisan'dan sonra listeden kalkacağı için ay sonundan önce indirmeyi unutmayın.

Twitch Prime'ın Nisan ayı oyunları şunlar:

  • Tales from the Borderlands
  • DubWars
  • SteamWorld Dig 2
  • Kingsway
  • Tokyo 42

Tales from the Borderlands'i zaten biliyorsunuzdur. Telltale'in episodik formatta sunduğu bu macera oyunu Borderlands 2'nin ardından gelişen olayları anlatıyordu. Telltale oyunları arasında bence en iyilerden biri ve komedi unsurları da gayet yerinde olan bir oyun.

DubWars özellikle de dubstep ve elektronik müzik sevenlerin oldukça seveceği bir arcade shooter oyunu. SteamWorld Dig 2 ve Kingway, Indie Amplifier Ödüllerinde 2. ve 3. sıraları paylaşan iki oyun, özellikle de SteamWorld Dig'in benim çok sevdiğim oyunlardan biri olduğunu söylemeliyim. Tokyo 42 ise GTA'dan esinlenen minimalist bir oyun ve özellikle cyberpunk sevenleri memnun edecek.

Ay içinde Prime üyesi olursanız da bu oyunlara erişebileceğinizi hatırlatayım, Prime üyelik koşullarını şuradan inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum