Tyler Hoechlin, Superman Olmayı Çok İstiyor

Televizyondan, sinemaya dikey geçiş

CW'nin dizi evreni olan Arrowverse'de Superman karakterini canlandıran Tyler Hoechlin, beyaz perdede de Superman'i oynamak istiyor. Aslında bu söylentiler çok uzun zaman önce çıkmıştı ancak o zamanlar Henry Cavill için halen umut vardı, şu an için DCEU'nun bir Superman'i bulunmuyor.

ComicBook'a konuşan Hoechlin, kendisi hakkında çıkan yorumları okuyunca büyük bir sürpriz yaşadığını ve gelen yorumlardan dolayı gerçekten çok mutlu olduğunu belirtti. Hayranların desteğine teşekkür eden başarılı aktör, bu sürecin oldukça karmaşık geçtiğini belirtti.


Özellikle isminin ilk kez Superman olarak geçtiği dönemde gelen olumsuz yorumların ardından gelen övgülere ve desteğe minnettar olduğunu belirten Hoechlin, "Ayna karşısında eski filmlerdeki Superman repliklerini canlandırıyor musun?" sorusuna ise, "Kim bilir, bunu asla öğrenemeyeceksiniz." cevabını verdi. DCEU'da Superman'i canlandırmakla ilgili son olarak "Bu çılgın dünyada nelerin olacağını asla bilemezsiniz" diyen Hoechin, umutlarını taze tutmuş.

CW'nin dizi evreninde konuk oyuncu olarak Superman canlandırmak hoş bir iş olsa da tarihin belki de en ikonik süper kahramanını sinemada canlandıracak olan aktörün biraz daha deneyimli olması gerekiyor diye düşünüyorum. Gerçi Robert Pattinson'un Batman olabileceği bir dünyada her an her şey olabilir, o yüzden WB/DC ortaklığının yeni Superman olarak kimi seçeceğini bekleyip göreceğiz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum