Ubisoft, Project Q Olarak Bilinen Battle Arena Oyununu İptal Etti

Kıyım devam ediyor

Ubisoft'un üzerinde çalıştığı çok sayıda 'duyurulmamış' oyun vardı, bunlardan birisi de Project Q adıyla anılan yeni battle arena oyunuydu.

Insider Gaming'in haberine göre bu senenin ilk yarısında test aşamasına girmesi planlanan oyun, Ubisoft'un son zamanlarda iptal ettiği oyunlardan biriymiş. Dolayısıyla artık Project Q diye bir oyun yok.

Geçen günlerde Ubisoft'un henüz duyurulmamış üç oyunu iptal ettiğini öğrenmiştik ama Project Q o oyunlardan biri olmasa gerek, çünkü sonuçta bu Ubisoft'un resmi olarak duyurduğu oyunlardan biriydi. Ubisoft 23 Nisan 2022'de yaptığı açıklamayla bunun bir team battle arena oyunu olduğunu söylemiş, hatta "bu bir battle royale değil" diye de not düşmüştü.

Oyunun iptal haberi resmi Discord kanalından verildi.

"Birlikte geçirdiğimiz güzel anlar bu duyuru yapmayı iyice zorlaştırıyor: Project Q'nun gelecek kapalı testlerini üzülerek iptal etmek durumundayız çünkü Project Q'nun geliştirilmesine devam edilmeyecek. Bu ayrıca bu Discord sunucusunu da kapatacağımız anlamına geliyor. Şu anda daha fazla bilgi veremiyoruz ama Project Q'ya gösterdiğiniz ilgi ve sevgiden ötürü teşekkür ederiz. Mesajlarınız ve destekleriniz dünytaya bedeldi ve en baştan beri ekiplerimiz için moral kaynağıydı" demiş Project Q geliştirme ekibi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum