Ubisoft'un Jestleri Sonrasında Assassin's Creed Unity Olumlu İnceleme Bombardımanına Tutuldu

Hep tersi olacak değil ya?

Steam'de bir kez daha bir oyunun inceleme bombardımanına tutulduğunu gördük ama bu sefer işler farklı, çünkü yapılan bombardıman olumlu incelemelerden oluşuyor. Söz konusu oyun Assassin's Creed Unity ve oyuncular Ubisoft'un Paris'teki Notre Dame Katedralinin restorasyonu için gösterdiği çabayı takdir ettiklerini göstermek için böyle bir yol seçtiler.

Hatırlarsanız Ubisoft önce restorasyon çalışmaları için 500 bin euro bağışlamış, sonrasındaysa Assassin's Creed Unity'nin PC versiyonunu oyunculara ücretsiz olarak vereceğini açıklamıştı (bu teklifin 25 Nisan'a kadar geçerli olacağını da hatırlatayım). Notre-Dame Katedraki, Assassin's Creed Unity'deki en önemli yapılardan biri ve inanılmaz detaylı biçimde hazırlanmış. Ubisoft da oyuncular sanal da olsa bu önemli yapıtı gezebilsin diyerek oyunu herkese ücretsiz sunmuştu. Hatta Ubisoft bununla da sınırlı kalmadı, son birkaç gün içinde para vererek Unity satın almış oyunculara da para iadesi yaptı.

Assassin's Creed Unity'nin Steam sayfasındaki incelemeler şu an Bütün İncelemelerde %61, Son İncelemelerde ise %85 olumlu durumda.

Tabii bu durum Steam'in "konu dışı inceleme bombardımanlarına müdahale eden" algoritmasını da şaşırtmış olmalı. Çünkü geçenlerde olumsuz inceleme bombardımanına tutulan Borderlands oyunlarının sayfasına kısa süre içinde müdahale gelmiş ve bombardıman incelemeleri ortalama dışı tutulmuştu. Bakalım Unity'nin sayfasında da benzer bir değişiklik olacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum