Ubisoft Yeni Oyununu E3’e Saklıyor!

Firma bombasını Haziran ayında patlatacak.

Önce Watch Dogs ardından da Assassin's Creed 4: Black Flag duyurusu ile 2013’e hızlı bir giriş yapan Ubisoft esas bombasını E3’e saklıyormuş da haberimiz yokmuş. Gelen haberlere göre hali hazırda Watch_Dogs üzerinde çalışan Ubisoft Reflections yeni bir oyunla daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Haberimizin kaynağı Avrupa’nın en önemli oyun endüstrisi etkinliklerinden biri olan Game Horizon’da konuşan Ubisoft Reflections üst yöneticisi Pauline Jacquey’nin ta kendisi. Geçtiğimiz Şubat ayında stüdyo olarak kendi oyunlarını yapmak istedikleri belirten ve sektördeki F2P, dijital dağıtım ve mobil gelişmeleri yakından takip ettiğini söyleyen Jacquey,Game Horizon’da E3 2013’te duyuracakları yeni oyunlarının haberini verdi. Bunun yanında son olarak Far Cry 3, ondan önce de Assassin's Creed: Revelations'ın geliştirilmesine katkıda bulunan Ubisoft Massive'in de yeni bir oyun üzerinde çalıştığı stüdyonun başındaki isim David Polfeldt tarafından doğrulandı.

Anlayacağınız üzere 11 ile 13Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek E3 2013, Ubisoft için bayağı sıcak geçecek. Heyecanlardayız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum