Ubisoft'tan 2.5D Prince of Persia Sürprizi: The Lost Crown

Tam anlamıyla köklere dönüş

Ubisoft'tan sürpriz bir Prince of Persia duyurusu geldi ve 2.5D yana ilerlemeli macera oyunu Prince of Persia: The Lost Crown duyuruldu. Orijinal Prince of Persia oyunu da bu şekilde 2D olarak yana ilerlemeli bir oyundu, bilmeyenler gerçekten de çok şey kaçırıyor aslında :)

The Lost Crown, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Nintendo Switch için, yani tüm platformlarda 18 Ocak 2024 tarihinde çıkacak.

Ubisoft oyunu mitolojik Pers dünyasında geçen, aksiyon macera platform oyunu olarak tanımlamış. Bu yeni macerada Sargon ismindeki genç ve yetenekli bir savaşçıyı canlandıracağız. Prens Ghassan'ı kurtarma görevinde bir zamanların harika mekanlarından, sonrasında lanetlenmiş Kaf Dağı'na gideceğiz.

"Sargon ve dostları kısa süre içinde zamanın tehlikeli bir düşman olabileceğini ve dünyanın dengesinin yeniden sağlanması gerektiğini öğrenecekler" diyor Ubisoft.

Oyunda metroidvania esintileri de bulunacakmış. O zaman oynarız tabii.

YORUMLAR
GwynBleidd
10 Haziran 2023 03:50

Oyunun ana karakterini gördükçe aklıma Watch Dogs Legion geliyor. Bir de rap müzik ne alaka ya. Oyun keyifli olur umarım ama Prince of Persia oyunu değil kesinlikle.

Parolamı Unuttum