Bütçe Dostu iPhone Söylentileri Dinmiyor

Yayınlanan yeni bir görsel, “Acaba?” sorusunu akıllara getirdi.

“iPhone söylentileri, iPhone söylentileri... 21. yüzyılın en büyük sorunlarından biri bu...” şeklinde girmek istiyorum bu habere, ama kabul ediyorum ki aşırı derecede abartı olurdu. O nedenle, daha önce de aynı durumdan yakındığın şu haberimizi okumanızı, gerekiyorsa ilk paragrafı bununla değiştirmenizi tavsiye ediyorum.

Sonra da giriyorum haberime oyungezerler. Biraz önce baktığınız haberde gördüğünüz üzere, uzun zamandır bütçe dostu bir iPhone söylentileri dolaşıyor (haberi okumadıysanız da konuyu takip ediyorsanız biliyorsunuzdur zaten). Aksesuar üreticisi Tactus'un ortaya çıkardığı bir fotoğraf, evet o yukarıda gördüğünüz, bu söylentilerin yine ve yeniden konuşulmasını sağladı. Bu tür haberlerde klasiktir, onu da söyleyerek üzerimdeki yükten kurtulayım: Fotoğrafın gerçek olup olmadığı bilinmiyor. Ancak bir an gerçek kabul edip anlatmaya devam ediyorum.

Söylentilerde de belirtildiği gibi, resimdeki cihazın kapağı plastik. İddialara göre kalınlığı da 0.5mm civarında... Bunun haricinde, telefon hakkında ortada çeşitli teknik detaylar da dolaşıyor. Belirtilen iddialar, bu iPhone'un A5 işlemciye, 3.5” retina ekrana ve 5MP kameraya sahip olacağı yönünde. Bunun haricinde farklı renk seçeneklerinin olabileceği de konuşuluyor.

Tactus'un iddiasına göre, iddia edilen ucuz iPhone 300$ seviyesinden satılacak. Daha önce de söylediğim gibi, bu tür bir iPhone'un geliştirilip de satılacağına pek ihtimal vermiyorum. Ancak eğer gerçekleşirse, piyasa daha da şenlenecektir kuşkusuz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum