Uncharted Filmi Mark Wahlberg'i Kadrosuna Kattı

Neye niyet, neye kısmet

Sony'nin başarılı oyun serisi Uncharted beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Daha önce Bumblebee filmini de yönetmiş olan Travis Knight filmin yönetmeni olacak. Genç Nathan Drake'in hazine avı peşinde dünyada çeşitli tarihi mekanlardaki yolculuğuna tanıklık edeceğimiz filmde Nathan Drake'i Tom Holland canlandıracak. Filmin bir diğer kilit oyuncusu da belli oldu.

Oyunu oynayanların yakından tanıyacağı Victor "Sully" Sullivan karakterini Mark Wahlberg canlandıracak. Nathan için bir arkadaş, usta ve baba rolünde olan Sully, şüphesiz filmde de çok önemli bir role sahip olacaktır. İşin en ilginç yanı planlanan ilk Uncharted filminde Nathan Drake'i Mark Wahlberg'in oynaması düşünülüyordu. Ancak hem senaryonun değişmiş olması hem de aradan yıllar geçmesi Tom Holland'ı role daha uygun hale getirdi.


Projenin ilk halinde Wahlberg'in canlandıracağı Nathan Drake'li versiyonu David O. Russell yönetecekti ancak Sony'nin film hakkında daha geniş kapsamlı düşünceleri olması işleri değiştirdi. Muhtemelen film başarılı olursa devam serisi de gelecektir. Rafe Judkins, Art Marcum ve Matt Holloway yeni filmin senaryosunu yazacak isimler.

Oyunlardan öncesini konu alacak olan film aynı zamanda PlayStation Productions'ın ilk dünya genelindeki sinema filmi olarak kayıtlara geçecek. Sony'nin yeni başlattığı "video oyunları uyarlamaları" serisinin de en önemli ayağı olacak olan film 18 Aralık 2020'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum