Uncharted Filmi 6. Kez Yönetmensiz Kaldı!

Yönetmen Öğütücü 3000

Sony, oyun dünyasında büyük başarılara imza atan markalarını hem dizi hem de sinemaya getirmeye hazırlanıyor ve bu hususta gerekli çalışmalar başladı. Stüdyonun bu konuda en çok güvendiği film ise başrollerinde Tom Holland ve Mark Wahlberg'in yer alacağı Uncharted filmi. Ancak filmin çok ciddi bir problemi var. Duyurulduğu günden bu yana çok sayıda yönetmenle anlaşan film hiçbiriyle çekimlere başlayamadı. Bu durumun son kurbanı daha önce Bumblebee filmini de yönetmiş olan Travis Knight oldu.

Aslında Travis Knight'a gelene kadar film Dan Trectenberg, Shawn Levy, Seth Gordon, David O. Rusell ve Neil Berger gibi isimlerle de anlaşmış ancak işin sonuna geldiğimizde çekimler bir türlü başlayamamıştı. Travis Knight için de aynı durum geçerli oldu. Deadline'ın özel haberine göre Travis Knight ile yaşanan ayrılığın en temel nedeni takvim sıkışıklığı. Bumblebee filminin devamını da yönetecek olan başarılı yönetmen projelerin çakışması nedeniyle görevinden ayrıldı. 

Tom Holland ve Mark Wahlberg'in halen Uncharted filminin içinde olduğu da gelen haberler arasında. Stüdyo yaşanan bu son ayrılığın ardından yeni bir yönetmen için yeniden arayışlara başladı. Joe Carnahan ve Rafe Judkins'in senaryosunu yazacağı filmin planlanan vizyon tarihi 25 Aralık 2020. Ancak yaşanan gelişmelere bakınca filmin bu tarihte vizyona girmesi pek olası gözükmüyor. Bakalım Uncharted'ın sıradaki yönetmeni gerçekten kalıcı olmayı başarabilecek mi? Sonrasında filmin yeni vizyon tarihini de öğreniriz diye düşünüyorum. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum