Uncharted Filminin Çekimleri Bu Hafta Başlıyor

Bakalım bu sefer de ertelenecek mi?

Uncharted'ın filmi ilk kez gündeme geldiğinde daha PlayStation 4'te oynadığımız Uncharted 4 oyunu piyasada yoktu. Filmle ilgili yıllar içerisinde çok fazla şey değişti ve 2020 yılına geldiğimizde artık tam her etken hazır derken pandemi süreci yapımcıların karşısına girdi ve film yine çeşitli erteleme süreçlerine girdi. PS5'in arifesinde belki de Uncharted  5'i bile göreceğimiz bu dönemde artık Uncharted filmini izleyebileceğiz diye umuyorum. Filmin pandemi sonrası çekimleri de yakında başlıyor.

Son olarak planlanan yönetmen Travis Knight görevi bırakınca daha önce Venom filmini de yönetmiş olan Ruben Fleischer önderliğinde hazırlıklara başlayacak olan film. Bu hafta çekimlere başlıyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Uncharted, yeni çekimlerine bu hafta Almanya'da başlayacak. Stüdyo, pandemi dolayısıyla uygulanan  tüm sağlık gerekliliklerini yerine getirdi. Şu an için tek sıkıntılı durum kalabalık alanlarda yapılacak çekimler ancak bunun içinde CGI kullanılacak gibi gözüküyor.

16 Temmuz 2021'de vizyona girmesi planlanan Uncharted filminin başrollerinde Tom Holland ve Mark Wahlberg yer alıyor. Art Macrum ve Matt Holloway'in senaryosunu yazdığı filmde genç bir Nathan Drake'i ve onun orijin hikayesini göreceğiz. Filmin sürpriz yıldızlarından birisi de Antonio Banderas.  
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum