Uwe Boll, Blizzard ve Ubisoft'a Şerefsiz Dedi ve Hiç Oyun Oynamadığını İtiraf Etti!

Çok iğrençsin Boll.

Uwe Boll, oyun camiasında pek sevilen bir adam değil. Hatta o kadar ki, birçok kişi –bir radyo televizyon ve sinema öğrencisi ve geleceğin yönetmeni olarak da ben- adamdan nefret ediyor. Boll da sağolasın, son verdiği röportajı ile bu hislerimizi haklı çıkartmakta.

Boll bir Alman Youtube kanalında, kendisi hakkında Twitter’dan söylenen kötü sözleri okuyup, yorumladı. Beş dakikalık bu videonun en önemli yeri, neden oyun yapımcılarının Boll’a film lisansı verdiği sorusuna verdiği cevaptı:

“Bak oyun firmaları hakkında birkaç bir şey söyleyeyim. Onlar, ezik moronlardan oluşuyorlar. Blizzard, Gas Powered Games ve o sevdiğiniz Ubisoft şerefsizleri. Gerçekte aslında, küçük koltuklarında oturup, boktan kodlamalarını yapıp, kendilerini dünya için iyi bir şeyler ürettiklerine inandırıyorlar.” diyen Boll, hızını alamayıp devam etti:

“Bir de, neden bu kadar fazla oyun filmi yaptım? E çünkü para kazanıyorum. Oyunlar hiçbir zaman zerre umrumda olmadı daha önce de hiç bir oyun oynamadım. Onları kullanarak para kazandım ve o kazandığım parayla başka filmleri finanse edebildim.”

Elbette, Boll’un ettiği küfürleri tam olarak çeviremedim yoksa başımıza büyük işler açılır ama siz yine de genel konsepti anladınız. Eğer ki bu “dahi”nin röportajının tamamına göz atmak istiyorsanız, aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Seçeneklerden İngilizce altyazıları seçmeyi de unutmayın

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum