V Rising’in Yükselişi Hız Kesmeden Devam Ediyor

Oyuncu sayısı 1,5 milyona ulaştı bile

Vampir teması, kitaplardan filmlere, dizilerden oyunlara pek çok alanda popüler bir tema hiç şüphesiz. Bir süredir oyunlar cephesinde boşluk vardı gerçi ama beklenmedik bir şekilde V Rising ile bu boşluk doldurulmuş gibi görünüyor, en azından şimdilik durum böyle.

Erken erişime çıkışının ardından ilk 3 günde 500 bin, ilk haftasında 1 milyon oyuncuya ulaşan oyun, bu noktada da fazla beklemedi. Geliştiricisi Stunlock Studios tarafından V Rising twitter hesabında yapılan paylaşımla, oyunun 1,5 milyon oyuncuya ulaştığı ilan edildi.

Bu tablo, geliştirici ekibi de motive ediyor elbette. Önümüzdeki dönemde ufak çaplı güncellemelerden ziyade daha büyük güncellemelere odaklanacaklarını, oyuna eklenecek büyük çaplı içerikler üzerinde çalıştıklarını söylüyorlar. Tabii bir yandan da hata düzeltmeler, bug temizlikleri, optimizasyon iyileştirmeleri vs devam ediyor.

V Rising; bu popülariteyi ne kadar daha korur, erken erişim sonrasında nasıl bir performans sergiler, bu soruların cevabını önümüzdeki aylarda alacağız artık.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum