Valorant'ın 0.49 Yaması Yayında!

Özel oyunlara önemli değişiklikler geldi

Valorant'ın yeni yaması oyuna giriş yaptı. Özellikle Özel Oyun kısmında önemli değişiklikler getiren güncellemenin ana teması ise "rekabetçi" modu olacak. Henüz rekabetçi mod oyuna eklenmemiş olsa da sistemin bu yama ile birlikte tanıtılacağı açıklanmıştı. Yani önümüzdeki günlerde rekabetçi modunun da oyuna eklenmesini bekliyoruz.

Bunun dışındaki en büyük değişiklik ise Özel Oyunlar'dan ceza almadan çıkabilmeniz olacak. Daha önce oyundan çıktıktan sonra sunucuyu kapatmanız ve oyuna tekrar giriş yapmanız gerekiyordu. Özel oyunlara eklenen bir diğer önemli özellik ise "noclip" modu olacak. Bu sayede harita etrafında hızlıca gezebilecek ve haritaları öğrenme fırsatı bulabileceksiniz. Tabi ki karakterlerin özelliklerinin kullanılabileceği açıları da talim etmek mümkün olacak.

Yeni güncelleme Omen ve Sage'e de tekrar düzenleme getirecek. Omen artık alternatif gölge suretini geride bırakır bırakmaz savunmasız hale gelecek ve karanlık görünmeyecek. Sage'in Bariyer Küresi ise artık küçük materyallerin üzerine yerleştirilemeyecek. Bu yeteneği yalnızca yere ve kutuların üstüne koyabileceksiniz.

0.49 yaması ile birlikte gelen tüm değişimlere buradan ulaşabilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum