Valortant'ın Yeni Ajanı KAY/O Ortaya Çıktı!

Ölümcül robotumuz da geldi...

Valorant'ın yeni sezonu gümbür gümbür geliyor. Oyunun birinci yılını kutlamaya hazırlanan Riot Games, yeni sezon ile birlikte gelecek ajanın ilk fragmanını ve detaylarını yayınladı. KAY/O isimli bu ölümcül robot, geçmişin intikamını almak için geri dönmeye hazırlanıyor.

KAY/O'nun yetenekleri kendisini oldukça özel kılıyor. Örneğin SIFIR/Noktası isimli yeteneği ile yeni ajanımız, karşısındaki rakiplerini susturma şansına sahip. Bu yönü ile Apex Legends'daki Revenant'a benzetebileceğimiz karakter, bir de flash bombası ile donatılmış durumda.

KAY/O'nun PARÇA/Tesirli isimli yeteneği ise -adından da anlaşılabileceği üzere- bir el bombası işlevi görüyor. Fırlatılan noktada birden çok kez patlayan bu bomba, rakipleri zorla dışarı çıkarmak için kullanılabilecek. Fakat yeni ajanımızı özel kılan yeteneği, ultisi. İPTAL/Komut yeteneği ile kendini "kutuplaştırılmış radyanit" enerjisi ile yükleyen KAY/O, öldürüldükten sonra bile kısa bir süreliğine hayatta kalabiliyor. Böylece takım arkadaşları onu düştüğü yerden kaldırabiliyor.

Valorant'ın 3. Bölüm 1. Kısım etkinliği 22 Haziran'da başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum