Vampire: The Masquerade - Coteries of New York'un Çıkışı Gecikecek

Ay başından ay ortasına

Vampire the Masquerade: Bloodlines beklediğimiz tek VtM oyunu değil, bir de farklı bir deneyim sunmaya hazırlanan Coteries of New York var. VtM 5th Edition üzerine kurulmuş olan Coteries of New York nispeten görsel romanlarla daha yakın bir rol yapma deneyimi sunacak.

Ancak geliştirici ekip "hem iyi, hem kötü bir haberimiz var" diyerek oyunun çıkışının ertelendiğini duyurdu. Kötü haber tabii ki oyunun gecikmesi, ama bu gecikme öyle ahım şahım bir gecikme değil, yalnızca bir haftalık bir ertelemeden bahsediyoruz. Normalde 4 Aralık'ta çıkması planlanan oyun artık 11 Aralık'ta çıkacak.

İyi haberse ekibin bu ertelemeyi oyundaki bazı bugları temizlemek ve görsel yanını daha da parlatmak için kullanacak olmasıymış. Bunun için bir haftalık bir erteleme yeterli olur mu, onu elbette oyun çıktığında göreceğiz.

Oyunun yayınlanan son fragmanında oyunda karşılaşacağımız bazı yol arkadaşlarını tanımıştık, bunlar Gangrel klanından Tamika, Tremere klanından Agathon, Nosferatu klanından D'angelo ve Malkavian klanından Hope'tu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum