WandaVision Dizisinin Bölüm Sayısı Belli Oldu

Beklenenden daha fazlası

Marvel Sinematik Evreni'nin 2020 yılı için büyük planları var. Hatta yaşadığımız üzücü salgın olayları bile Disney/Marvel ortaklığını bu planlardan alıkoymayı başaramadı, birkaç zincirleme ertelemeyle yoluna devam eden MCU'nun şüphesiz en çok merak edilen işleri Disney+'da izleyeceğimiz dizileri.  Bunlardan sinematik evrenin geleceğini doğrudan etkileyecek olan WandaVision dizisiyle ilgili son dönemde çok sayıda haber dolaşıyor. Ancak son gelen bilgilere göre dizinin bölüm sayısı netleşmiş durumda.

Normalde altı bölüm olarak beklenen WandaVision dizisinin ilk sezonu, dokuz bölüm olarak karşımıza çıkacak. Büyük patron Kevin Feige'in "Altı saatlik bir film" olarak nitelendirdiği dizinin bölüm sayısının kesin olarak öğrenilmesinin ise ilginç bir hikayesi var. MCU Cosmic'den Jeremy Conrad'ın ulaştığı bilgiye göre dizide görev alan bir dublör kendi özgeçmişinde dizinin dokuzuncu bölümünde de görev aldığını yazmış. "WandaVision (Ep. 109)" olarak geçen bilgiyle birlikte, artık ilk sezonun bölüm sayısını da öğrenmiş olduk. 

Daha önce çıkan söylentiler dizinin "en az 9 bölüm" olduğunu belirtiyordu. Ayrıca hazırlıkları süren Loki dizisinin de yine altı bölümün üstüne çıkabileceği ve on ya da on iki bölüm olabileceği de gelen bilgiler arasında. Salgın sonrası bazı dizi ve filmlerin çekimlerine yeniden başlayan stüdyo, yoluna eksilmeden, artarak devam ediyor. WandaVision, önümüzdeki Aralık ayında yayınlanmaya başlayacak. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum