Warcraft III, Starcraft ve Diablo II'nin HD Versiyonları Geliyor

Wöyk wöyk

Blizzard'ı Blizzard yapan en önemli oyunların üçü modern oyuncularla buluşacak.

Blizzard'ın sitesinde yayınlanan bir iş ilanındaWarcraft III, Starcraft ve Diablo II'nin sürükleyici hikâyelerinden, mücadele dolu multiplayer'larından ve sonsuz yeniden oynanabilirliklerinden söz ediliyor ancak gelişen işletim sistemleri, donanımlar ve online hizmetler ile yeni nesil oyuncuların bu oyunları tecrübe edemediğine vurgu yapılıyor. Bu oyunları yeni sistemlere uyarlayacak küçük ekipler kurma niyetinde Blizzard.

Bu çıkarılması planlanan versiyonlar oyunların komple baştan tasarlanmış versiyonları olmayacak ancak iş ilanında görülebildiği kadarıyla "oynanabilirliklerinin iyi olduğu kadar görünüşlerinin de iyi olması" planlanıyor. Yani oyunların çözünürlüklerinin arttırılacağını ve kaplama ve modellerin elden geçirileceğini varsayabiliriz. Bir nevi Heroes III - HD Edition gibi.

Bu HD versiyonların multiplayer'ının ne kadar tutacağını öngöremiyorum ama her üçünün de muhteşem bir hikâyesi vardır. Yeni oyuncuları bilmem de ben şahsen Warcraft III'ü bir de HD olarak oynamayı çok isterim.

Bu arada C / C++ bilginiz ve 5 yıllık oyun geliştirme tecrübeniz varsa yukarıdaki iş ilanını ciddi ciddi düşünmemeniz için bir sebep yok diye düşünüyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum