Warner Bros: “Batman’le Daha İşimiz Bitmedi.”

Yarasaların da sütü sağılırmış demek

Bildiğiniz üzere Rocksteady, Arkham Knight ile Batman oyunları yapmaya şimdilik bir son verdi ve rotasını bilinmeyen ufuklara çevirdi. Ancak görünen o ki Warner Bros.’un bu markadan öyle kolay kolay vazgeçmeye hiç niyeti yok.

Warner Bros.’un Arkham ve DC oyunlarından sorumlu olan başkanı Ames Kirshen, PS Blog’a yaptığı bir açıklamada pelerinli süvariyle işlerinin henüz bitmediğini açık bir şekilde belirtiyor.

“Batman, Warner Bros.’un köşe taşlarından biri. Arkham serisi sayesinde karakterin tam potansiyelinin farkına nihayet varabildik. Şu anda elimizde üzerinde konuşabileceğimiz bir şey yok, ama Batman kadar dinamik ve sevilen bir karakter söz konusu olduğunda ihtimaller sınırsız.”

Eh… Biz bunun böyle olacağını ta Arkham Origins zamanından anlamıştık zaten. O yüzden pek de şaşırdığımızı söyleyemeyiz. Bununla birlikte Warner Bros.’un elindeki tek DC lisansının Batman olmadığına da dikkat çekiyor Kirshen. Bu ileride Süpermenveya bir Flashoyunu da görebileceğimiz anlamına mı geliyor? Bekleyip göreceğiz…

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Hatasız bir oyun ortaya çıkarttıklarını farz edersek Rocksteady tarafından geliştirilmeyen bir Batman oyunu daha oynamak ister misiniz? Yoksa tadında bırakılması daha iyi mi olur? Ve hangi DC karakterini Batman tarzı bir oyunda görmek isterdiniz?

Söz sende Houston…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum