Warner Bros, “Wonder Woman Bir Servis Oyun Olmayacak” Diyor

Son kararınız mı?

Önümüzdeki dönemde merakla beklediğimiz süper kahraman oyunlarından birisi de Wonder Woman. Monolith Productions tarafından geliştirilmekte olan Wonder Woman ile ilgili bir iddia gündeme geldi geçtiğimiz günlerde.

Monolith’in paylaştığı bir iş ilanında “canlı servis yazılım veya oyunlarla deneyim” ifadesi yer alınca, Wonder Woman’ın bir servis oyunu olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. Neyse ki, böyle bir durumun söz konusu olmadığını öğrenmiş bulunuyoruz.

Warner Bros, konuyla ilgili IGN’e yaptığı açıklamada Wonder Woman’ın bir canlı servis oyun olmayacağını belirtti. Açıklamada “Wonder Woman, dinamik bir açık dünyada geçen tek oyunculu bir aksiyon-macera oyunu. Nemesis Sistemini de içeren bu üçüncü şahıs deneyimi, oyuncuların Themyscira'lı Diana olmalarına ve DC Evreninde geçen orijinal bir hikayeyi tecrübe etmelerine olanak sağlayacak. Wonder Woman bir canlı servis oyunu olarak tasarlanmıyor” denilmekte. İlgili iş ilanından da bahse konu ifadenin çıkarıldığı görülüyor.

Bildiğimiz üzere Warner Bros’un sıradaki oyunlarından birisi olan Suicide Squad: Kill the Justice League bir canlı servis oyunu olacak. Benzer bir durumun Wonder Woman için de geçerli olması ihtimali bu açıklamayla geride kalmış gibi görünüyor, en azından şimdilik.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum