Warner Bros'un Yeni DCEU Filmi Vixen'i Konu Alacak

DCEU'nun Black Panther'i

Son yıllarda sinematik evren anlamında Marvel'ın epey gerisinde kalan DC, yeni dönemde hem yayın servisleri hem de beyaz perde olarak büyük bir atılım yapmak istiyor. HBO Max'e gelecek DC dizilerinin yanısıra DCEU'nun da yeni karakterlerle büyümesi için tüm şartlar hazırlanıyor. Bu yeni isimlerden birisi Vixen olacak gibi gözüküyor. GeelsWorldWide'ın haberine göre stüdyo Vixen'i DCEU'ya getirmek için hazırlıklara başlamış. 

Oldukça değişik bir süper güce sahip olan Vixen, günümüzden ya da geçmişten herhangi bir hayvanın gücünü taklit edebiliyor. DC Evreni içerisinde hayali bir Afrika ülkesi olan Zambesi'de doğan Amerikalı Mari Jiwe McCabe aynı zamanda başarılı bir iş kadını ve model. 1980'li yıllarda Zambesi ile birlikte Gerry Conway tarafından yaratılan karakter daha sonra Justice League ve Suicide Squad da dahil olmak üzere çeşitli ekiplerde de görev almıştı. Bir bakıma DC içerisindeki Black Panther rolünü başarıyla üstlenebilecek olan Vixen an itibariyle sinematik evrene dahil edilebilecek en iyi karakterlerden birisi gibi gözüküyor.

Başka kaynaklardan gelen haberler de Warner Bros'un Vixen filmiyle birlikte Black Panther ile büyük bir başarı elde eden Marvel ile aynı yoldan gitmek istediğini söylüyor. Ancak içerisinde bulunduğumuz pandemi dönemi nedeniyle şu an için filmin yapım veya vizyon tarihiyle ilgili kesin bir bilgiye sahip değiliz. Hatta Vixen filminin HBO Max üzerinden yayınlanması bile ihtimaller arasında yer alıyor. Ne olursa olsun yeni ve farklı bir karakterin filmini izlemek her durumda heyecan verici, Vixen için şimdilik beklentiler yüksek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum