Warren Spector Yepyeni Bir Sürükleyici Sim Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Otherside ikinci oyunuyla şeytanın bacağını kırabilecek mi?

Prensipleri Warren Spector tarafından ortaya konulan bir oyun türü olan Sürükleyici Sim (Immersive Sim) en sevilen türlerden birisi ve Spector da bu işin pirilerinden biri. Türün en başarılı örnekleri arasında Thief, Thief 2, System Shock, System Shock 2, Deux Ex, Dishonored gibi isimleri sayabiliriz.

Çoğu sürükleyici sim oyununun ünlü yapımcısı Spector, yepyeni bir oyun üzerinde çalıştığını doğruladı. 2016 yılında katıldığı Otherside stüdyosu "tamamen yeni bir IP'ye dayanan bir sürükleyici sim oyunu" geliştiriyormuş.

"Yaptığım işlerin hayranı olanlar zaten nasıl bir oyun beklemeleri gerektiğini biliyordur, sürükleyici bir dünya ve oyuncuların seçimleri ve oyun tarzlarıyla doğrudan etkileyecekleri sarıcı bir hikaye" diyen Spector şöyle devam etmiş: "Henüz geliştirme aşamasının çok başlarındayız, yakında daha fazla bilgi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!"

Otherside'ın şimdiye kadarki oyunları için pek de başarılı demek mümkün değil. 2016 yılında Android için Underworld Overlord'u çıkaran stüdyo, ilk normal oyunu olan Underworld Ascendant'ı 2018 yılında çıkarmıştı. İlk oyundan aldıkları dersleri bu yeni oyunlarında kullanırlar ve Spector'ın da tecrübelerinden sonuna kadar faydalanırlarsa bu sefer iyi bir oyun görebiliriz kendilerinden.

Otherside bu duyuruyla birlikte genel müdür olarak Jeff Goodsill'i görevlendirdiklerini de açıkladı. Kariyerinde Nascar Racing, Titan Quest, Warhammer 40,000: Dawn of War ve Age of Empires 2 gibi oyunlar bulunan Goodsill de Spector'ın yeni oyununun yapımını denetleyen isimlerden biri olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum