Watch_Dogs’tan Yepyeni Bilgiler!

Oyunun çıkış tarihi açıklanırken özel versiyonlar de duyuruldu.

Geçtiğimiz yılki E3’e gösterilmesiyle birlikte 2013’ün heyecanla beklenen oyunları arasındaki yer alan Watch_Dogs yeni bilgilerle karşımızda bu kez. Ama önce oyun için yayınlanan son videoyu izlemeniz için sizi şuraya davet ediyoruz. Tamamsa, bu yeni bilgiler neyi kapsıyor hemen aktarmaya başlayalım.

Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre oyun 19 Kasım’da Kuzey Amerika’da, 22 Kasım’da ise Avrupa’da PC, PlayStation 3, Wii U ve Xbox 360 için satışa sunulacak. Bunun yanında Watch_Dogs’un PlayStation 4 versiyonunun konsolla birlikte raflardaki yerini alacağı da belirtilelim. Açıklamada Dört adet özel versiyonu da duyurulan oyunun “The Special Edition” adındaki versiyonunun sadece İngiltere’ye özel olarak satışa sunulacağı ve içinde ekstra görev ve araç geliştirmeleri bulunacağı söylenirken, Uplay web sitesinden satın alınabilecek Uplay Exclusive Edition’un Steelbook kutusunda geleceği ve üç ekstra görev içerdiği ifade ediliyor.

Yine İngiltere ve GameStop İrlanda’ya özel olan The Vigilante Edition oyunun ana karakteri Aiden Pearce'ın beysbol kasketi ve maskesi ile oyunun Soundtrack’lerini  içeriyor. Son paket The Dedsec Edition ise The Vigilante Edition’a ek olarak konsept çizimlerin yer aldığı bir kitapçık, 4 adet Augmented Reality kartı, 3 rozet, Chicago haritası ve 23cm’lik Aiden Pearce figürü ile satışa sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum