Watch Dogs Legion'da Assassin's Creed Göndermeleri Bulunacak

İlk oynanış görüntülerinden ilginç sürpriz yumurtalar çıktı

Ubisoft, Watch Dogs serisinin yeni oyunu olacak Legion’un görüntülerini geçtiğimiz gün düzenlenen Ubisoft Forward etkinliğinde paylaştı. Oyun üzerindeki tartışmalar devam ediyor olsa da geliştirici ekibin üzerine titrediği “dünyadaki herkesi ekibe katabilme” mekaniği, ilginç sürpriz yumurtalar ile birlikte gelecek.

Bunlardan ilki, oyunu oynama şansı bulan JorRaptor’un YouTube videosunda keşfedildi. Her ne kadar kendisi keşfetmemiş olsa da Watch Dogs Legion’ı deneyimlediği esnada kayıt alan YouTuber’ın ekibine kattığı isimlerden biri oldukça tanıdık.

Assassins’s Creed serisinin Londra’da geçen oyunu Syndicate’ta Jacob ve Evie Frye ikilisini oynayabiliyorduk. Watch Dogs Legion’ın da Londra’da geçecek olması, geliştiricilere bu iki seriyi birbirine bağlama imkanı sunmuş. Videonun 03:02’inci dakikasındaki karakterin, “Jacob Frye’ın soyundan gelenler” diye arama yaptığını görebiliyoruz. İşin ilginç yanı ise bu karakterin de bir suikastçi olması.

Hatırlarsanız Watch Dogs serisi daha önce de Assassin’s Creed evreni ile çeşitli bağlar göstermişti. İlk oyunda Assassin’s Creed’de Templar’ların oluşturduğu Abstergo şirketinin CEO’sunu öldürme görevini yapıyorduk.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum