Watch_Dogs Çok Oyunculu Deneyimine Dair Tweet Yağmuru

Oyun geldi gelecek, biz hâlâ fısıltı kovalayalım.

Az kaldı 27 Mayıs tariginde geniş geniş, güzel güzel, efil efil (ne alaka ya) Watch_Dogs oynayabileceğiz.

Ama o gün gelmeden önce gırtlağımıza kadar gelişmelerden haberdar olmazsak deliriyoruz. Şaka bir yana, özellikle bu şekilde serbestlik içeren bir oyunun çok oyunculu modda eğlenceye limon sıkılıp sıkılmayacağı uzun zamandır tartışma konusu. Sizlerle önceki gelişmeleri de haberlerimizde paylaşmıştık.

Şimdi gelen bilgilerse, oyunun Watch_Dogs sözcüsü saydığımız yaratıcı yönetmeni Jonathan Morin’in Twitter hesabından geliyor. Oyuncuların sorularını cevaplayan Morin, öncelikle tüm şehrin çok oyunculu modda kullanılabilir olduğunu doğruladı.

Ardından herhangi bir lobinin olmadığını, üç kısa harekette istediğiniz gibi başka bir oyuncunun oyununa (o izin veriyorsa tabii) girebileceğinizi belirtti.

Ayrıca farklı oyuncuların oyunlarında nasıl göründüğümüze dair de bir bilgi veren Morin, mini oyunların başka oyuncularla birlikte oynanamadığını da belirtti.

Son bir bilgi de, Aiden’ın yavaş çekimdeki aksiyon sahneleri PvP’de görsel olarak olmakla birlikte yavaş çekim olmayacakmış. Yani animasyonlar duruyor, ama normal hızda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum