Wesley Snipes Yeni Blade Filmi İçin Hazır

Seni özledik Daywalker

Günümüzde çılgınlık haline gelmiş olan "süper kahraman" türü sinemalarda bir norm haline gelmeden önce, beyaz perdede "süper kahraman" filmi görmek oldukça heyecan verici bir olaydı. Benim ve akranlarımın "Bıçağın İki Yüzü" olarak tanıdığı Blade, bu türün ilk "başarılı" temsilcilerindendi.

Maalesef son Blade filminin üzerinden neredeyse 14 sene geçti. Serinin 4. filmi planlanırken Blade rolünü başka kimseye kaptırmayan Wesley Snipes, vergi kaçırdığı gerekçesi ile tutuklanmıştı. 

Marvel Cinematic Universe'ün artık dünyanın en büyük yapılanmalarından biri haline gelmesi, Blade'in yeniden çekileceğine dair iddiaların artmasına sebep oldu. Geçtiğimiz gün "Blade'in geri dönmesi gerekiyor" notlu tweet'i alıntılayarak "Marvel'a kalmış.. Benim dişlerim hala keskin" ifadelerini kullanan Snipes, topu Marvel'a attı.

 

Marvel kanadında ise akıllara, Kevin Feige'nin "Bir gün yapabiliriz, neden olmasın?" yorumu geliyor. Açıkçası biz beklemekten usandık. Deadpool'un ardından R Rated bir Blade filmi isteriz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum