Westworld'ün 3. Sezon Fragmanının Odağında Aaron Paul Var

Bir dizi biter, bir diğeri başlar

Game of Thrones, 8. sezonun sabaha karşı yayınlanan 6. bölümü ile birlikte final yaparak ekranlara veda etti. HBO ise "bir dizi biter, bir diğeri başlar" diyerek Game of Thrones öncesinde kanalın bir diğer popüler dizisi olan Westworld'ün 3. sezon fragmanını yayınladı. Fragmanın odağında diziye bu sezon katılan Aaron Paul yer alıyor.

Aranızda belki dizinin ikinci sezonunu izlememiş olanlar vardır diye her ihtimale karşı spoiler vermek istemiyorum, ama ikinci sezon fnalinde yaşananların ardından dizinin yeni sezonda nasıl bir hikaye anlatacağını cidden çok merak ediyorduk. Bu fragman sayesinde kısmen de olsa sorumuza cevap alabiliyoruz.

Pink Floyd'un Brain Damage şarkısı eşliğinde izlediğimiz fragmanda dizinin yayın tarihi olarak 2020 yılı belirtiliyor ama henüz elimizde net bir tarih yok.

YORUMLAR
sSnake
20 Mayıs 2019 12:18

İkinci sezon ilk sezona göre çok güzel yükselmişti. Umarım üçüncü sezonla da bu yükselişi devam ettirirler. Ama 2020 yayın tarihi nedir ya! Topu topu 10 bölüm iki seneye yayılır mı. Sanki GoT o kadar ara verdi de ne oldu. O kadar bekle altı bölüm için sonra önüne b*k koysunlar izle diye.

Decypher
sSnake
20 Mayıs 2019 12:42

Bu gözler 3 sene bekletip 3 bölümcük yayınlanan Sherlock Holmes'lar gördü, 2020 nedir ki :p

sSnake
Decypher
20 Mayıs 2019 13:18

Gene de Sherlock'un yazarlık işçiliğinin kalitesi göz önünde bulundurulunca o kadar beklemeye karşılık belki bir nebze teselli oluyor insan. Kaliteli bir şey izledim diye memnuniyetle ayrılıyorsun ekran başından. Bu da bence küfür gibi bir sezondan çok daha iyi bir şey.


Parolamı Unuttum