Wonder Woman 1984 Filminde Amazonları Nasıl Göreceğimiz Belli Oldu

Sonbahar-Kış Amazon Kış Kreasyonu

2017 yılında vizyona giren Wonder Woman filmi, DC/WB ortaklığına gişede yaklaşık 820 milyon dolar civarında bir gelir elde ettirmişti. Filmin kazandığı olumlu kamuoyu da işin bonusuydu. Hal böyle olunca devam filmi için hazırlıklar başlamıştı. Tıpkı ilk filmde olduğu gibi Patty Jenkins'in yöneteceği Wonder Woman 1984 için henüz bir fragman göremedik, ancak setten bazı fotoğraflar gün yüzüne çıktı.

Wonder Woman 1984 setinden son olarak paylaşılan set fotoğrafı ise yeni filmde göreceğimiz Amazonların kostümüne dair ilk ipuçlarını veriyor. Vanzekin018 isimli Instagram hesabı film setinden üç adet yeni fotoğrafı hikayesinde paylaştı. 


Paylaşılan hikayelerdeki fotoğraflarda bir Mısırlı askeri, tankın yanında silah tutarken görüyoruz. Hikayeler halen vanzekin018 hesabında duruyor. Amazonların yeni kostümü ise bana göre oldukça şık duruyor. Ayrıca fotoğrafın altında yazan Bana-Mighdall kısmı da film için büyük bir önem taşıyor olabilir. Eğer yazı doğruysa, Wonder Woman 1984 filminde kayıp bir Amazon kabilesi olan Bana-Mighdallları göreceğiz demek oluyor. 

Wonder Woman 1984 filmi görünüşe göre sadece soğuk savaş dönemini konu almayacak, yine Yunan Mitolojisi içerisinde bir yolculuğa da çıkacağız. Başrolünde Gal Gadot'un yer alacağı ve kadrosunda Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal ve Natasha Rothwell gibi isimlerin yer alacağı film 5 Haziran 2020'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum