X-Men Yapımcısı Simon Kinberg'ten Battlestar Galactica Filmi Yolda

Battlestar: Last Stand

Televizyon hayatına Star Wars etkisiyle başlamış ve sonrasında çok büyük bir hayran kitlesi elde etmiş olan Battlestar Galactica uzun bir aradan sonra kendi filmine kavuşuyor. Daha önce X-Men markasının da beyaz perdede kendini göstermesinde kilit rol oynamış olan Simon Kinberg bu uzay macerasının da başında yer alacak. Kinberg, senaryosunu kaleme alacağı filmde aynı zamanda Dylan Clark ile birlikte yapımcılık görevini de üstlenecek.

"Battlestar Galactica, bilim kurgu dünyasının kutsal kaselerinden birisi. Böylesine büyük bir markaya yeni bir şeyler getirecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Aynı zamanda markanın ikonik ve kalıcı detaylarını onore edeceğiz. Dylan ve Universal bünyesindeki partnerlerime bana bu inanılmaz evren konusunda güvendikleri için şükran duyuyorum." diyen Simon Kinberg tarihin en ikonik bilim kurgu dizilerinden birisini beyaz perdeye getireceği için haklı bir heyecan yaşıyor.

Aslında 1970'lerin sonunuda Star Wars popülerliğinden yola çıkarak hayatına başlayan Battlestar Galactica, uzak bir gelecekte Cylonlar ile insan kolonileri arasındaki savaşı konu alıyordu. 2020 yılına gelene kadar zaten böyle bir konunun bu marka altında sinemaya uyarlanmamış olması epey şaşırtıcıydı. Aynı zamanda Mr. Robot dizisinin yaratıcısı olon Sam Esmail'in yaptığı tamamen yeni bir Battlestar Galactica dizisi de NBC'nin yayın servisi Peacock için hazırlanmaya başladı. Bilim kurgu hayranları için önümüzdeki dönem epey hareketli geçecek gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum