Yeni Avatar Filmleri David Thelwis'i Kadrosuna Kattı

Na'vilere büyü mü öğretecek?

James Cameron'un yaklaşık 10 yıldır hazırlandığı yeni Avatar filmleri epey geniş bir kadroyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dört adet Avatar filmi için ilk filmden Zoe Saldana gibi bazı oyuncular geri dönerken, yeni isimler de kadroyu genişletmeye devam ediyor. Yeni nesil Avatar'ın kadrosuna katılan son isim ise David Thelwis oldu.

Daha önce Harry Potter serisinde Remus Lupin karakterini canlandıran Thelwis, Avatar filmlerinde ise henüz ismi belli olmayan bir yerel halk karakteri yani Na'vi olarak karşımıza çıkacak. "Ben bir Na'vi'yim. Mavi bir şeyim. Aslında James Cameron ile ilk görüşmemizde hiçbir şey anlamamıştım. Hatta bu rol bana teklif edildiği için biraz şaşırmıştım. Ne şekilde gözükeceğimi görmek için oldukça heyecanlıyım. Bu fantastik olacak." diyen Thelwis "mavi" olmaya epey hevesli gözüküyor. 

Bu filmde yer almanın oldukça sıradışı olduğunu da vurgulayan başarılı aktör, karakteriyle ilgili herhangi bir detay vermekten kaçındı. 35 yıllık kariyerinde ilk kez bir çırak gibi hissettiğini söyleyen aktör bu maceraya atılma konusunda ise epey hevesli. Yeni Avatar filmlerinin ilki yani Avatar 2'nin 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum