Yeni Bir Just Cause Oyunu Yolda

Kaos geri dönüyor

Summer Game Fest öncesi dikkat çekici haberler almaya devam ediyoruz. Bu kez açıklama, Square Enix'ten geldi. Ünlü stüdyo, Just Cause serisinin yeni oyununun yolda olduğunu resmen açıkladı. Şimdilik oyunu geliştirecek stüdyo belli olmasa da, uzun süredir serinin başında olan Avalanche Studios en doğru aday gibi görünüyor.

Son oyununu 2018 yılında gördüğümüz Just Cause serisi, bir kez daha çılgın açık dünyası ile karşımıza çıkacak. JC4, beklenen eleştirileri alamamış hatta serinin en vasat oyunlarından biri ilan edilmişti. Bu dört senelik hasret, JC serisine olan ilgiyi bir kez daha artırabilir. Hatta başarı, beraberinde oyunun beyaz perde uyarlamasını da güçlendirebilir.

Hatırlarsanız Square Enix geçtiğimiz ayın başında pek çok stüdyosunu elden çıkartma kararı almıştı. Fakat bu satış esnasında Just Cause, Life is Strange ve Outriders gibi oyunlar stüdyonun elinde kaldı. Oyunun asıl geliştiricisi olan Avalanche Studios, Square Enix çatısı altında bulunmuyor. Fakat oyunun hakları, Square Enix'e ait.

Bakalım önümüzdeki Summer Game Fest etkinliğinde oyun hakkında yeni şeyler öğrenebilecek miyiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum