Yeni Bir Karate Kid Oyunu Geliyor – The Karate Kid: Street Rumble

Eski dostumuz geri dönüyor

1980’li yılların hafızalarda yer eden serilerinden birisi olan The Karate Kid ya da bizdeki adıyla Karateci Çocuk, birçok kişinin çocukluğunun tatlı hatıraları arasındadır eminim. Aramızda da izleyip gaza gelen, filmlerdeki hareketleri yapmaya çalışıp duranlar olmuştur illaki :)

2010’da da başrollerinde Jackie Chan ve Jaden Smith’in yer aldığı bir yeniden yapım olarak çıkmıştı karşımıza. Bu film ne kadar ilgi çekti, bilemiyorum, fakat şansını bir de oyunlar cephesinde denemeye karar vermiş bu eski dostumuz.

GameMill Entertainment ve Odaclick Game Studio, The Karate Kid: Street Rumble’ı bir fragman eşliğinde duyurdu.

The Karate Kid: Street Rumble, 16 bit grafiklere sahip bir “side-scrolling beat ’em up”. Yalnızca eski bir filmin oyunu olmasıyla değil tarzıyla da nostalji yaptırmayı deneyecek belli ki. Oyun 1980’lerde geçen bir hikâye anlatacak. Oynanabilir karakterler arasında Daniel Russo, Mr. Miyagi, Kumiko ve Ali Mills yer alırken Johnny Lawrence, John Kreese ve Terry Silver gibi rakiplerle de karşılaşacak kahramanımız.

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Switch için geliştirilen The Karate Kid: Street Rumble, 20 Eylül’de oyun severlerle buluşacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum