Yeni Bir Yakuza Oyunu Duyurulacağı İddiası Yalanlandı

Hevesimiz kursağımızda kaldı

Yakuza’nın ilk serisini geride bırakıp Yakuza 7 ile yeni bir kahramana ve farklı bir oynanışa merhaba demeye hazırlandığımız şu günlerde, önce Yakuza filmi haberi geldi, peşisıra da yeni bir oyun duyurusunun eli kulağında olduğu iddia edildi. Ama sonrasında bu iddia, bizzat kaynağı tarafından yalanlandı.

Bildiğiniz üzere Tokyo Game Show 2020 de bu yılın pek çok organizasyonu gibi online olarak gerçekleştiriliyor. Sega da 27 Eylül’de TGS kapsamında bir yayın gerçekleştirecek. Programın sunucularından Ayana Tsubaki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda programda yeni Yakuza oyununun duyurulacağı bilgisini verdi. Sonrasında bu mesajını silse de çoktan gündem olmuştu bile (Google'da kayıtlı halini şuradan görebilirsiniz).

Yayın hakkında daha önce kullanılan tanıtım metninde “Yakuza serisine ilişkin en güncel bilgiler” ibaresine yer verilmişti. Tsubaki, yaptığı paylaşımla bunun yeni bir oyun duyurusunu da içerdiğini açık etmiş oldu. Ancak sonrasında yaptığı açıklamayla kendisinin konuyu yanlış anladığını ve yeni bir oyun duyurulmayacağını belirtti. Hatta ilk duyurudaki ifadelerin aynısını kullanarak "Ryu Ga Gotoku serisine ilişkin en yeni bilgiler"in paylaşılacağını söyledi.

Açıkçası epey heveslenmiştim, resmen hevesim kursağımda kaldı. Yine de belli olmaz, günün birinde yeni bir oyun duyuruluverir belki, neden olmasın :)

YORUMLAR
oiseaux
26 Eylül 2020 02:33

PC duyurusu gelecektir 3-6 için tahminimce.

egesgt
25 Eylül 2020 17:45

Bir zahmet yapmasınlar artık

Parolamı Unuttum